top of page

Og hver gang du ser på megVis dem hvor sterk du er La dem aldri se deg felle tårer Det er sånn jeg vokste opp Bare vær en mann og ta det Alt går greit hvis noen spør Det er sånn det har vært for meg Og jeg kan løfte flere tusen kilo Og jeg kan ta meg over hav og land Kan gjøre nesten alt de ber om

Men jeg kan ikke være i samme rom som deg Uten at jeg mister pusten Og hver gang du ser på meg Føles det som at hjertet mitt stopper Prøver å late som ingenting og stå imot Men du river ned mine murer Jeg vet ikke hva du gjør Men alt som du gjør, det gjør meg svak

Våg å slippe taket nå Slutt å være redd for å bli såret Det er sånn det må være Det er vel bare sånn det er Kan fortsatt ikke skjønne det For jeg gjør nesten alt de ber om

Men jeg kan ikke være i samme rom som deg Uten at jeg mister pusten Og hver gang du ser på meg Føles det som at hjertet mitt stopper Prøver å late som ingenting og stå imot Men du river ned mine murer Jeg vet ikke hva du gjør Men alt som du gjør, det gjør meg svak

Har aldri turt å vise meg som svak Men med deg blir det en annen sak Med deg finns ikke noe annet valg Med deg så vil jeg bare være svak Nå vil jeg bare være i samme rom som deg Og jeg tør å miste pusten Og hver gang du ser på meg Vil jeg bare at tiden stopper

Men jeg kan ikke være i samme rom som deg Uten at jeg mister pusten Og hver gang du ser på meg Føles det som at hjertet mitt stopper Prøver å late som ingenting og stå imot Men du river ned mine murer Jeg vet ikke hva du gjør Men alt som du gjør, det gjør meg svak


Victor Leksell
667 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page