om meg

"Det hender en kan våkne og få for seg at hei og hopp jeg tror jammen jeg har blitt en slik person som vet hva hun skal, og bare gjør det! At hun som vet hva hun skal, men ikke gjør det, har forsvunnet i løpet av natten! Sammen med hun som vet hva hun skal og gjør noe helt annet. Og hun som ikke vet hva hun skal og bare gjør ingenting.
Det hender. Men det er ikke ofte. Og ofte går det over igjen før en har fått gjort det en skal. Og da er en like langt. Eller kort. Og blir stående i et nullpunkt og se alle stiene som kan ta en bort fra skal, som smyger seg under trærne, forbi steinene, over fjellet mot noe helt annet. Mens spurvefamilien leker og skravler borte ved rogna, og den kjøligmilde lufta stryker seg tett inntil og lover og trøster. Svarttrosten synger og solen skinner og det lukter syrin og lavendel og alt en vil er å stå sammen med akeleiene og morgendoggen og være akkurat så ubestemmelig som en er."

Rikke Marie Mjøen

Jeg er fotograf, engasjert, mamma, leken, kjæreste, vimsete, rar, glad, diabetiker, hardtarbeidende,

kreativ, distré, poetisk, tenkende, alvorlig, tullete & drømmende! Jeg er Lisbeth.

Jeg har jobbet med bilder i over halve mitt liv.

Det startet med et speilsreflekskamera i 1998, og ballet fort på seg. Etter 2 år som lærling i Stavanger fikk jeg

fagbrev som portrettfotograf i 2003. Siden 2005 har jeg drevet selvstendig som fotograf, både med og uten studio

 

I dag har jeg base, med kontor og galleri, i Mandal, Agder, men jobber der det passer hver enkelt kunde over hele Sørlandet. Hjemme, ved sjøen, på hytta, i hagen, i skogen - gjerne ett sted dere har et personlig forhold til. Jeg er også tilgjengelig for fotografering utenfor Agder.

Jeg har god tid under en fotografering og bruker tid på å bli kjent med de jeg skal fotografere!

Jeg vil gi dere en god opplevelse, en fotografering med latter, smil og lek, men også alvor, nærhet, tilstedeværelse og kjærlighet.  

 

Med tid, tålmodighet, lek & glede oppstår de absolutt beste og ærligste øyeblikkene - de som er verdt å ta vare på!

© 2020 by Lisbeth Finsådal

  • Black Instagram Icon