top of page
_Det hender en kan våkne og få for seg a
_i møtet mellom det jeg er og det du ser

om meg

"Det hender en kan våkne og få for seg at hei og hopp jeg tror jammen jeg har blitt en slik person som vet hva hun skal, og bare gjør det! At hun som vet hva hun skal, men ikke gjør det, har forsvunnet i løpet av natten! Sammen med hun som vet hva hun skal og gjør noe helt annet. Og hun som ikke vet hva hun skal og bare gjør ingenting.
Det hender. Men det er ikke ofte. Og ofte går det over igjen før en har fått gjort det en skal. Og da er en like langt. Eller kort. Og blir stående i et nullpunkt og se alle stiene som kan ta en bort fra skal, som smyger seg under trærne, forbi steinene, over fjellet mot noe helt annet. Mens spurvefamilien leker og skravler borte ved rogna, og den kjøligmilde lufta stryker seg tett inntil og lover og trøster. Svarttrosten synger og solen skinner og det lukter syrin og lavendel og alt en vil er å stå sammen med akeleiene og morgendoggen og være akkurat så ubestemmelig som en er."

Rikke Marie Mjøen

Jeg er Lisbeth: leken, seriøs, glad, alvorlig, trist og glad!

Jeg har fagbrev som portrett fotograf og har jobbet med fotografi og mennesker størsteparten av mitt liv. Jeg har fotografert i utallige bryllup, ledd, grått, danset og sunget med små og store!

I dag har jeg base, med kontor og galleri, i Mandal, Agder, men jobber der det passer hver enkelt kunde. Hjemme, ved sjøen, på hytta, i hagen, i skogen - gjerne ett sted dere har et personlig forhold til. Jeg er også tilgjengelig for fotografering utenfor Agder.

Jeg vil gi dere en god opplevelse, en fotografering med latter, smil og lek, men også alvor, nærhet, tilstedeværelse og kjærlighet. 

Med tid, tålmodighet, lek & glede oppstår de absolutt beste og ærligste øyeblikkene - de som er verdt å ta vare på!

Lurer du på noe, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

bottom of page